Algemene Voorwaarden OpenAir Fitness


Lidmaatschapsduur
De minimale lidmaatschapsperiode bij OpenAir Fitness is één factureringscyclus van 4 weken. Het lidmaatschap kan elke 4 weken worden opgezegd, tenzij anders overeengekomen in de abonnementsvorm, waarbij de minimale lidmaatschapsperiode langer kan zijn.

 

Opzegging
Om uw lidmaatschap te beëindigen, dient de opzegging schriftelijk of per e-mail plaats te vinden vóór de 10e dag van de laatste factureringscyclus binnen uw minimale lidmaatschapsperiode. Opzeggingen ontvangen na de 10e worden effectief aan het einde van de volgende factureringscyclus van 4 weken.

 

Inschrijfkosten
Een standaard inschrijftarief van €17,95 is van toepassing, tenzij anders overeengekomen.

 

Acties en Kortingen
Alle acties en kortingen worden uiterlijk in de derde factureringscyclus van 4 weken verrekend, mits aan de voorwaarden van de actie is voldaan.

 

Pauzeren bij Zwangerschap of Langdurige Blessure
Lidmaatschappen kunnen maximaal 6 maanden worden gepauzeerd op vertoon van een dokters- of fysiotherapeutverklaring, zonder dat opnieuw inschrijfkosten verschuldigd zijn bij hervatting.

 

Pauzeren Zonder Reden
Lidmaatschappen kunnen maximaal voor een periode van 3 factureringscycli (12 weken) zonder opgaaf van reden worden gepauzeerd tegen een administratieve vergoeding van €5,-. Het lidmaatschap en de inning van de abonnementskosten worden automatisch hervat na deze periode. Een verzoek tot pauzering moet vóór de 10e dag van de huidige factureringscyclus schriftelijk worden ingediend.

 

Betaling van Abonnementskosten
Abonnementskosten worden voorafgaand aan elke factureringscyclus van 4 weken via automatische incasso afgeschreven.

 

Terugboeking
Voor elke terugboeking worden €5,- administratiekosten in rekening gebracht, plus eventuele bijkomende incassokosten en/of juridische kosten voor het niet nakomen van betalingsverplichtingen.

 

Incasso- en Juridische Kosten
Bij het niet nakomen van de betalingsverplichting kunnen incasso- en/of juridische kosten bovenop het verschuldigde bedrag worden geheven.

 

Community Waarden
OpenAir Fitness is een inclusieve sportgemeenschap. Discriminatie, racisme of enige andere vorm van ongelijke behandeling wordt niet getolereerd. Lidmaatschappen kunnen eenzijdig en met onmiddellijke ingang worden beëindigd bij schending van deze waarden.

 

Aansprakelijkheid
Iepenloft Fitness is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke eigendommen van leden.

 

Eigen Risico
Deelname aan lessen, trainingen, workshops, en clinics geschiedt geheel op eigen risico.

 

Voortijdige beeindiging contract

Onder de 50% van de looptijd opzeggen zijn er 2 termijnen verschuldigd.
Boven de 50% van de looptijd dan is er 1 termijn verschuldigd als afkoopsom.